Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie Shell
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassepecans chopped
1/2 Tassemargarine or butter
1 Tasseall-purpose flour
1/4 Tassesugar powdered
die Zubereitung:

1. Fit steel knife blade into work bowl of a food processor. Process pecans until they are almost a powder, 15-20 seconds. 2. Add margarine or butter (do not use diet or soft margarine), flour and powdered sugar. Process about 5 seconds to mix well. 3. Pat mixture into a 9-inch pie plate. Bake in preheated 400-degree oven for 15 minutes until lightly browned. 4. Remove and cool completely before filling with cream or fruit pies that do not need further cooking.

This recipe may be doubled, if you wish.


Anmerkungen zum Rezept: