Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pralines - Dupree
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1/2 Tassecorn syrup light
1/2 Tassewater
2 TassePecan halves
1/4 Tassebutter
1 Esslöffelvanilla
die Zubereitung:

Heat the sugar, syrup, water, and pecans in a heavy saucepan until the sugar is disolved. Bring the mixture to the boil, stirring occasionally, until it reaches the soft ball stage (240F). Remove the saucepan from the heat and add butter and vanilla.

Allow candy to cool. Whip until the mixture gradually changes to an opaque color and becomes creamy. Drop by tablespoonfuls onto a buttered cookie sheet and allow to harden. Makes two dozen. From Nathalie Dupree's New Southern Cooking Nathalie Dupree writes, "Pralines are traditionally given as Christmas gifts. Their sweetness will linger in your mouth long after the candy is gone."


Anmerkungen zum Rezept: