Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Roll
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1/2 TasseWhite corn sirup
1 1/2 TassePecans
1 Tasselight brown sugar
1 Tassecream
die Zubereitung:

Boil cream, sugar, and sirup to soft ball stage (234 - 238 F). Cool to room temperature. Beat until creamy. Turn onto board dusted with powdered sugar. Knead until firm. Shape into a roll, and cover outside with pecan meats. Put in cool place to harden. Slice when firm, using a sharp knife. Finely chopped pecan meats may be worked through the candy while it is being kneaded if desired. Virginia Cooper, New Orleans, La.


Anmerkungen zum Rezept: