Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Stuffed Mushrooms
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 Medium-sized mushrooms
3 x ca. 30 gcream cheese softened
2 EsslöffelCooked, crumbled bacon
1 1/2 Esslöffelpecans chopped
2 EsslöffelItalian style bread crumbs
2 Teelöffelchives minced
1 Esslöffelwhite wine
3 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Wash and dry mushrooms. Gently separate stems from mushroom caps. (Save stems for use in another recipe.) Brush caps with melted butter. Fill each cap with a mixture of cream cheese, bacon, pecans, bread crumbs, chives, and wine. Broil stuffed mushrooms for 3-5 minutes. Serve hot. Stuffed mushrooms may be assembled the day before the party, covered, and broiled before serving.


Anmerkungen zum Rezept: