Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Tassies or Tea Pies
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(3-oz) cream cheese
1/2 Tassebutter or margarine
1 Tasseflour
1 Prisesalt
Filling
egg
3/4 Tassebrown sugar
1 Esslöffelbutter melted
1 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
2/3 TasseBroken pecans
die Zubereitung:

Soften cheese & butter & blend; stir in flour; chill dough 1 hour. Shape dough into 1-inch balls & place in tiny, ungreased muffin tins. Press dough against bottom & up sides of muffin cup. For filling, beat egg, sugar, butter & vanilla until smooth. Divide half the pecans among the muffin tins; pour in filling. Top with remaining pecans. Bake at 325 for 20-25 minutes or until filling is set.

Mrs C.R. (Dixie) Simmons

Mrs C.L. (Kathy) Pullman

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: