Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Toffee Bars with Browned Butter Icing
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter unsalted, softened
1/4 Tassebrown sugar firmly packed, light
1/2 Tassesugar granulated
1/2 Teelöffelsalt
1 grossegg yolk
2 1/4 Tasseall-purpose flour
2/3 TasseMilk chocolate english toffee bits
1/2 TasseChopped pecans Browned Butter Icing
2 Esslöffelbutter
1 TasseConfectioners' sugar
1/2 Teelöffelvanilla
2 TeelöffelMilk (up to 3)
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Cream butter, sugars, salt and egg yolk until smooth with electric mixer. Gradually beat in flour. Mix in toffee bits. Line a 13x9-inch baking pan with heavy-duty aluminum foil. Press dough evenly into bottom of baking pan. Sprinkle with pecans and press lightly into dough. Bake until lightly browned, 20 to 22 minutes. Cool. For icing, heat butter in small saucepan over low heat until browned (be careful not to burn). Remove from heat. Stir in confectioners' sugar, vanilla and enough milk to make a thin icing. Drizzle over cookie dough. Cut into bars to serve. Makes about 36 bars.

coated toffee bars (e.g., Heath bars). I found these recipes in the


Anmerkungen zum Rezept: