Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Topped Coffee Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassebutter
1 Tassepecans chopped
1 Tassesugar
1/2 Tassebrown sugar
1/2 Tassebrown sugar
1/2 Teelöffelcinnamon
eggs
1 Teelöffelvanilla
2 TasseFlour; (self-rising)
1 Teelöffelcinnamon
1 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Cream butter, gradually add 1 cup sugar & 1/2 cup brown sugar, beating well. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla. Combine flour and 1 teaspoon cinnamon. Add to creamed mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Mix well after each addition. Pour batter into a greased and floured 13X9X2 pan. Combine pecans, 1/2 cup brown sugar and 1/'2 teaspoon cinnamon. Stir well and sprinkle over batter.

Cover and chill 8-10 hours or overnight. Uncover batter and let come to room temperature. Bake at 350 for 35 minutes or until wooden toothpick inserted in center comes out clean. 12-15 servings.


Anmerkungen zum Rezept: