Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Tossies
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gcream cheese
1/2 Tassebutter
1 Tasseflour
egg
3/4 Tassebrown sugar
1 Esslöffelbutter soft
1 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
3/4 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Let cream cheese and butter soften at room temp. Blend. Stir in flour. Chill slightly for about an hour. Shape into 24 1" balls. Press each into ungrased muffin tins against bottom and sides to form tart crusts. Chill while mixing filling. Beat together egg, sugar, 1tb butter, vanilla and salt until smooth. Devide half the pecans and place in pastry cups. Add egg mixture. Top with remaining pecans. Bake in slow oven (325) for 25 minutes until set. Cool and remove from pans.


Anmerkungen zum Rezept: