Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Tasse | Cornbread dried & cubed |
1/2 Tasse | Basmatic rice uncooked |
3/4 Tasse | Onion coarse chopped |
1 Tasse | Pecans coarse chopped |
1 Tasse | Oysters raw & chopped |
1 Esslöffel | black pepper ground |
1 Esslöffel | salt |
1 1/2 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | sage ground |
2 | cloves garlic minced |
1/4 x ca. 450 g | butter |
4 Tasse | water |
Mix bread, water, & soy sauce together until all water is absorbed. Melt butter and add to mixture. Blend in pecans, onions, oysters, garlic, pepper, salt, sage, & rice. Put into a large casserole and bake for 1 hour 20 minutes at 350 deg. F. or use most of this to stuff a large turkey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|