Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan-Date Meringue
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseDates, pitted, chopped
1 TassePecans, dry roasted, chopped
1/2 Teelöffelvanilla
Egg whites, at room temp.
1/8 Teelöffelsalt
2/3 Tassesugar
die Zubereitung:

1. Combine dates, pecans, and vanilla; mash until a paste is formed. Shape mixture into 30 3/4" balls.

2. Beat egg whites and salt until stiff. Gradually beat in sugar, 1 tablespoon at a time, until stiff and glossy. Dip balls into meringue, covering them completely. Place on a slightly greased cookie sheet and bake in a preheated slow oven at 250'F. for 30 minutes, or until pale golden brown. Store in an airtight container.


Anmerkungen zum Rezept: