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Pecos Red Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBoneless pork sirloin; 1 1/2" cubes
1 1/2 Esslöffelcanola oil
2 Tasseonions chopped
1 Tassegreen bell pepper chopped
cloves garlic minced
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
3 EsslöffelChili powder; or up to 4 tbsp
2 Teelöffeloregano dried leaves
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelred pepper crushed
29 x ca. 30 gChicken broth; 2-14 oz cans
3 TassePotatoes; peeled, 1" cubes
2 TasseFrozen corn kernels; or fresh
16 x ca. 30 gGarbanzo beans; canned, drained
die Zubereitung:

2 tablespoons of chili powder. Heat oil in a Dutch oven. Brown pork over med-high heat. Stir in onions, green pepper, garlic, cilantro, chili powder, oregano, salt, red pepper and chicken broth. Cover: cook over med-low heat for 45-55 min. Or until pork is tender. Add potatoes, corn and beans. Cover and cook 15-20 mins. Longer.


Anmerkungen zum Rezept: