Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecos Steaks on Olive Toast
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tender steaks (loin or rib)
2 Esslöffelgarlic minced
1 TeelöffelBottled red chile flakes
1/2 Teelöffelblack pepper
French bread loaf
2 Esslöffelbutter or margarine
2 EsslöffelChopped California ripe olives
1 Esslöffelcilantro minced
die Zubereitung:

Trim steaks well. Mix 1 tablespoon garlic with chile flakes and black pepper with back of spoon, making paste. Rub on both sides of steaks. Cut 4 thick (1") slices of bread on a sharp diagonal. Melt butter and mix in olives, cilantro and remaining 1 tablespoon garlic. Grill or broil bread just long enough toast both sides (if broiling, it may be easier to drop broiler rack down a notch before toasting bread). Spoon olive butter over bread. Place toast on plates and top with steaks.

Cooking time: 7-10 minutes.

Total preparation time: 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: