Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | Bacon grease |
4 x ca. 450 g | Lean round steak, coarse gro |
2 | Medium or 1 large onion coar |
4 | Cloves of garlic, finely cho |
3 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | DRied, ground oregano |
3 Teelöffel | ground cumin fresh |
2 Tasse | water boiling |
1 | 32 oz. can stewed tomatos, c |
8 Esslöffel | chilli powder |
6 Esslöffel | TAbsco sauce* |
Melt the bacon grease in a large skillet over a med-high heat. Add meat and brown. Add onions and garlic then cook until the onions aregetting transluscent. Stir in the tomatos, chili sauce, oregano, cumin, & water. Stir, cook, and add in the Tabasco sauce. Stir every few minutes while it cooks for 30-45 minutes on low heat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|