Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pedernales River Chili
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 EsslöffelBacon grease
4 x ca. 450 gLean round steak, coarse gro
Medium or 1 large onion coar
Cloves of garlic, finely cho
3 Teelöffelsalt
1 TeelöffelDRied, ground oregano
3 Teelöffelground cumin fresh
2 Tassewater boiling
32 oz. can stewed tomatos, c
8 Esslöffelchilli powder
6 EsslöffelTAbsco sauce*
die Zubereitung:

Melt the bacon grease in a large skillet over a med-high heat. Add meat and brown. Add onions and garlic then cook until the onions aregetting transluscent. Stir in the tomatos, chili sauce, oregano, cumin, & water. Stir, cook, and add in the Tabasco sauce. Stir every few minutes while it cooks for 30-45 minutes on low heat.


Anmerkungen zum Rezept: