Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRigatoni
3 Esslöffelolive oil
Garlic cloves; crushed (up to 3)
1 TeelöffelHot pepper flakes or 1 small fresh, hot pepper, seeded and finely chopped (up to 2)
1 1/2 Tassetomato sauce
1/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
3 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Esslöffelrosemary fresh, chopped
die Zubereitung:

1.Cook the pasta in 4 quarts of rapidly boiling salted water, stirring occasionally with a wooden spoon, until al dente.

2.While the pasta cooks, heat the olive oil in a sauce pan. Add the garlic and hot pepper and saute for 1 min., stirring occasionally. Add the tomato sauce, salt, and pepper and cook for 5 min. Drain the rigatoni when cooked. Put 3 Tbsp. Of the sauc e on the bottom of a heated serving dish. Add the pasta and top it with the rest of the sauce. Combine, sprinkle with the chopper parsley and rosemary, and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: