Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne Arrabiata
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(14 oz) Penne (pasta quills)
1 TeelöffelDried red peppers
3 Esslöffelolive oil
cloves garlic minced
2 TeelöffelParsley fresh, minced
1 Dose(14 1/2 oz) whole tomato; chopped
die Zubereitung:

Bring a large pot of water to a boil. Saute about 1 teaspoon of dried red pepper in a 3 tbsp. Olive oil. Add 5 cloves fresh minced garlic, 2 tbsp. Fresh Italian parsley, minced.

When these ingredients are not, but not smoking, add 1 can tomatoes, chopped. (I like Pomi tomatoes which comes in a box). Stir, cover and cook untilthe sauce i heated. Cook the Penne in salted boiling water. Cook until al dante. Drain and add to sauce. Mix throughly Just before serving, add some coarsely chopped fresh basil and a little more parsley. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: