Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne or Rigatoni a la Vodka
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
1/3 TasseVodka
1/2 Teelöffelred pepper flakes
1 Tassetomatoes canned
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tasseheavy cream
1/4 TasseParmigiano Reggiano
die Zubereitung:

~-Heat butter in large skillet over medium heat. Stir in vodka and pepper flakes and heat gently for 2 minutes. Add tomatoes and salt and cook over high heat, stirring to break up the tomatoes until thick (approx. 5 minutes). -Stir in heavy cream and cook until thick (approx. 5 minutes or more). Stir in parmesan cheese. Toss with cooked penne or rigatoni style pasta


Anmerkungen zum Rezept: