Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (7 oz) tuna; drained optional |
1/2 Tasse | Walnuts |
1 | Lemon's rind |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/4 Tasse | parsley chopped |
4 | basil leaves fresh |
1/2 Tasse | olive oil |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 x ca. 450 g | Penne pasta |
Put tuna, walnuts, lemon rind, Worcestershire sauce, parsley, basil, oil, salt, and pepper into a food processor or blender. Cover and process or blend until smooth. Cook pasta according to package directions; drain. Stir in tuna mixture, coating pasta with sauce. Serve immediately. Makes 4 to 6 servings.
Reprinted with permission from: The Electric Kitchen & Hawaiian Electric Company, Inc.
[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|