Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne Salad with Tomatoes Goat Cheese and Basil
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gPenne
3 Tassetomatoes chopped
2 Teelöffelgarlic crushed
2 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelbalsamic vinegar
3 x ca. 30 gGoat chees, crumbled
3/4 Tassebasil chopped, fresh
1/3 Tasseblack olives sliced
die Zubereitung:

1. Cook pasta in boiling water according to package instructions or untill firm to the bite. Rinse with cold water. Drain and place in serving bowl. 2. Add tomatoes, garlic, oil, vingegar, cheese, basil, olives and pepper to taste. Toss untill chees begins to melt. Tips: Apple sider vinegar can replace balsamic vinegar. Try feta chees instead of goat cheese. Use juicy ripe tomatoes to give the dalad enough liquid. Make ahead>>> Prepare tomatoe dressing early in day to marinate.

Do not toss until ready to serve. From Rose Reisman Brings Home Light Pasta, typed in by Iris.


Anmerkungen zum Rezept: