Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne Saporite "Il Frantoio"(Penne W/tomato&s
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil extra virgin
2 grossGarlic clove, mince
1 kleinRed/yellow bell pepper, dice
1 DosePlum tomatoes, 14oz, chop
pepper
1 kleinOnion, mince
1/4 Teelöffelred pepper flakes
1 x ca. 450 gPlum tomatoes, chop Or
4 EsslöffelChicken broth/water
1 x ca. 450 gPenne
die Zubereitung:

til soft, sweet & slightly carmelized, about 10min. Add garlic & red pepper flakes & cook, stirring for 1min. To release fragrence. Add bell pepper, tomatoes & salt. Cover, adjust heat to maintain simmer, & stew, stirring occasinally, til vegetables are very soft, about 15min.

or water as needed to make a smooth sauce. Return to skillet. Reheat gently; taste & season w/S&P. Keep warm.

dente, 8-10min. Drain, then transfer to warm bowl. Add sauce & toss. Serve immediately on warm plates. See Eating Well, Oct'95, pp68


Anmerkungen zum Rezept: