Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne W/garlic Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenette pasta
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelolive oil
2 Esslöffelcloves garlic minced
bacon strips
6 mittelcloves garlic
3 mittelTomato raw, 1 medium
1/2 TasseWine table, white
1 1/2 TasseCream, heavy whipping
1/2 Tasseparmesan grated
1/2 Teelöffelbasil
die Zubereitung:

The 6 cloves of garlic is really a head of garlic. Slice the top off place in an oven pan and drizzle olive oil over it. Roast about 3/4 hour in a 250 oven. Cook the penne per

instructions, leave a little al dente. Rinse and coat with olive oil to prevent sticking together. Sauce: In a skillet over high heat add olive oil and finely chopped bacon. Cook until golden add the roasted head of garlic by squeezing the soft garlic into the pan. Cook for awhile to reduce then add white wine. Stirring occasionally continue to reduce. Add the cream, tomato and basil continue to reduce. Slowly stir in the grated parmesan and blend into smooth sauce. When reduction is complete add the penne and cook to heat it through.


Anmerkungen zum Rezept: