Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Bell Peppers and Onion
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(10 oz.) dry penne cooked; keep warm
2 Esslöffelolive oil extra virgin
1 Tasseonion thinly sliced
Red bell pepper; cut in 1" strips
Yellow bell pepper cut in strips
1 3/4 TasseRecipe ready diced tomatoes; drained
1/4 TeelöffelCrushed red pepper; or to taste
1/4 Teelöffelsalt
1 Esslöffelitalien parsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Place oil, onion and bell peppers in large skillet; cook over medium-high heat 3 to 5 minutes or until vegetables are tender. Stir in tomatoes and juice, crushed red pepper and salt. Reduce heat to low; simmer uncovered, 10-15 minutes, stirring occasionally.

Toss with pasta; sprinkle with parsley.


Anmerkungen zum Rezept: