Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Creamy Basil Tomato Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelGarlic chopped
1 Esslöffelolive oil
2 Tassetomato sauce basic
2 Esslöffelwhite wine
1/4 TasseHalf-and-half
1/4 TasseSun-dried tomatoes; oil-packed, drained
2 Teelöffelsalt
1/2 x ca. 450 gPenne
1/2 TasseFresh basil; torn
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

1. In a medium skillet, saute the garlic in the olive oil over low heat until the garlic is light brown, 1-2 minutes. Add the tomato sauce and simmer for 1 minute. Add the wine and simmer for a few seconds. Stir in the half and half and simmer for a few seconds more. Add the dried tomatoes and stir. Sauce can be made the day before and reheated.

2. Cook penne

3. Add basil to sauce and simmer for a few seconds. Drain the pasta and add to sauce. Toss well.

4. Remove the pasta and sauce from the heat. Add the cheese. Mix 1/2 of the cheese in with the sauce and top with the other half.


Anmerkungen zum Rezept: