Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Edible Flowers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne
3 Esslöffelolive oil
1 EsslöffelGarlic minced
1 TasseSun-dried tomatoes; drained and thinly sliced
1/2 TasseParsley finely chopped
3 EsslöffelChives finely chopped
Chive blossoms; broken into florets
1 TasseAssorted flowers; chopped, (such as nasturtiums, pansies, dandelions), plus whole for garnish
die Zubereitung:

Pick Of The Day Edible Flowers Show #PD1B02

In large saucepan, of boiling salted water, add pasta and cook for 8 to 10 minutes, or until al dente.

While pasta is cooking, heat the oil until hot in a small skillet. Add garlic and cook, stirring, 1 minute. Drain the pasta and put it in a very large bowl. Toss with warm garlic and oil, tomatoes, parsley, chives and chopped flowers. Garnish with whole flowers.


Anmerkungen zum Rezept: