Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Grilled Salmon, Asparagus and Lemon Butter
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gPenne
Salmon steaks; about 1/2 inch thick
1 Teelöffelsoy sauce
8 x ca. 30 gAsparagus; cut diagonal, the same size as the penne
6 Esslöffelbutter
1/2 TeelöffelFresh grated ginger
cloves garlic
1 Esslöffellemon juice fresh
1 Esslöffellemon peel grated
die Zubereitung:

Cook pasta until al dente, about 12 minutes. Brush salmon with soy sauce on both sides. Grill or broil until almost cooked, about 3 minutes each side. Cool slightly and pull into flakes, discarding bones. Steam asparagus until crisp, tender, about 4 minutes. Drain pasta and melt butter in the large pot. Add ginger and garlic, saute 30 seconds. Add lemon juice and zest. Toss the pasta, asparagus and melted butter, then gently toss in the salmon. Poste in KitMail by Spud413@aol. Com >From 365 Ways to Cook Pasta Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: