Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Penne |
2 | Salmon steaks; about 1/2 inch thick |
1 Teelöffel | soy sauce |
8 x ca. 30 g | Asparagus; cut diagonal, the same size as the penne |
6 Esslöffel | butter |
1/2 Teelöffel | Fresh grated ginger |
1 | cloves garlic |
1 Esslöffel | lemon juice fresh |
1 Esslöffel | lemon peel grated |
Cook pasta until al dente, about 12 minutes. Brush salmon with soy sauce on both sides. Grill or broil until almost cooked, about 3 minutes each side. Cool slightly and pull into flakes, discarding bones. Steam asparagus until crisp, tender, about 4 minutes. Drain pasta and melt butter in the large pot. Add ginger and garlic, saute 30 seconds. Add lemon juice and zest. Toss the pasta, asparagus and melted butter, then gently toss in the salmon. Poste in KitMail by Spud413@aol. Com >From 365 Ways to Cook Pasta Serves 4.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|