Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Marinara, Bacon and Herb Ricotta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 ScheibeBacon diced
1 mittelOnion chopped
1/2 Teelöffelred pepper crushed
14 x ca. 30 gMarinara sauce
15 x ca. 30 gricotta cheese
1/4 Tasseparmesan freshly grated
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper ground
1/4 TasseFresh flat-leaf parsley; chopped
1 x ca. 450 gPenne or ziti; cooked according to pckg., drained
die Zubereitung:

1. Cook the bacon in a large skillet until crisp. Drain bacon on paper towels. Discard all but 1 tablespoon drippings from skillet.

2. Add the onion and red pepper to skillet. Cook over medium heat, stirring occasionally, until tender, about 5 minutes. Add marinara sauce; bring to a boil.

3. Meanwhile, beat ricotta cheese, Parmesan cheese, salt and pepper in large bowl with spoon until creamy. Stir in parsley.

4. Toss hot pasta with marinara sauce and bacon in serving bowl. Serve topped with parsley-ricotta mixture. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: