Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Smothered Scallops, Tomato, Basil
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tomatoes - large, ripe Or
2 DoseRoma tomatoes
1 x ca. 450 gScallops
1 Esslöffelgarlic finely chopped
1 TeelöffelSalr
1 x ca. 450 gpenne dried
2 EsslöffelItalian parsley
1/3 Tasseolive oil
1/4 TeelöffelCrushed chilli pepper
1 TeelöffelLemon zest grated
1/2 Tassebasil leaves fresh
4 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Drop tomatoes, briefly into boiling water to loosen skins and peel. Remove most seeds and chop coarsely. Slice scallops into thin rounds about 1/4-inch thick and place in bowl with lemon rind. Saute garlic in oil until pale golden and add the tomatoes, salt and hot pepper flakes. Simmer for 5 minutes. Boil a large pot of water, add salt and pasta. Cook for 7 to 9 minutes, until barely done. Drain and immediately add to sauce. Add basil, chopped parsley and scallops. Cover pot tightly and remove from heat. Let stand 4 minutes to cook scallops. Remove lid, stir in Parmesan and serve.


Anmerkungen zum Rezept: