Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Spinach and Ham
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne pasta
3 Esslöffelolive oil
1 TeelöffelGarlic-flavored oil
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelred pepper crushed
1 Packung(10 oz.) fresh spinach, coarsely chopped
1 x ca. 450 gSmoked ham, cut into 1x1/4-inch-thick strips
1 1/2 TasseCheddar cheese sharp, shredded
die Zubereitung:

1. Cook pasta according to package directions.

2. Meanwhile, combine oils, salt and red pepper in large bowl.

3. Drain pasta in colander, reserving 1/2 cup pasta water. Add hot pasta with reserved pasta water to bowl, tossing with oil mixture, spinach, ham and cheese until spinach wilts and cheese melts. Makes 6 servings.

Per Serving: Calories 605, Total Fat 25 g, Saturated Fat 9.5 g, Cholesterol 74 mg, Sodium 1, 720 mg, Carbohydrates 59 g, Protein 35 g


Anmerkungen zum Rezept: