Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Swiss Chard, Raisins and Pine Nuts
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSwiss chard or rapini
1/3 Tasseolive oil
Onion chopped
30 MilliliterGarlic minced
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Prisepepper flakes hot
1/2 Tasseraisins
1 EsslöffelBalsamic/red wine vinegar
4 TassePenne
1/3 TasseToasted pine nuts
die Zubereitung:

Separate Swiss chard into ribs and leaves; cut into 1-inch pieces. In large pot of boiling salted water, cook Swiss chard ribs for 7 minutes. Add leaves and cook for 3 minutes. Drain and rinse under cold water; drain and set aside. In large skillet, heat oil over medium heat; cook onion, garlic, salt, papper and hot pepper flakes for 5 minutes or until softened. Add Swiss chard, raisins and vinegar; toss together. Keep warm over low heat. Meanwhile, in large pot of boiling salted water, cook penne for 8 to 10 minutes or until tender but firm; drain and toss with Swiss chard mixture. Serve garnished with pine nuts.


Anmerkungen zum Rezept: