Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Packung | Noodles, egg, cooked |
3 Esslöffel | olive oil |
1 1/2 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | Pepper, green, chopped |
1/4 Tasse | Onion chopped |
1 Dose | Cream of Chicken Soup chicken cream soup |
2/3 Tasse | milk |
1/2 Tasse | sour cream |
2 Tasse | Cheese, cheddar, shredded |
2 Tasse | Chicken, cooked, chopped |
1 Dose | Mushroom pieces, small |
4 x ca. 30 g | Pimento, drained, diced |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | nutmeg |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | Almonds, toasted, slivere |
In a large skillet, heat oil. Add celery, peppers and onion. Cook until tender. Stir in soup, milk, sour cream and cheese. Heat on low until cheese melts. Combine noodles, cheese sauce, chicken, mushrooms, pimento and seasonings. Pour into 3-qt baking dish and top with almonds. Bake in 350 oven for 40 minutes or until hot and bubbly.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|