Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania Dutch Breakfast Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs large
2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelmustard dry
Slices White Bread, Cubed
1 x ca. 450 gSausage Browned
1 TasseSharp/mild Cheddar Shreds *
die Zubereitung:

* Use either sharp or mild Shredded Chedder Cheese.

13 baking dish. Place in layer of bread cubes, the sausage, then cheese. Pour egg mixture over the top. Refrigerate overnight. Bake at 350 degrees F. for 45 minutes. Let stand about 5 minutes before cutting. Note: For 8 people use 3 slices of bread and 8 eggs.


Anmerkungen zum Rezept: