Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania Dutch Corn Fritters
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg separated
1 Teelöffelsugar granulated
3/4 TasseFrozen whole-kernel corn, thawed
1/4 TasseCanned cream-style corn
3 Esslöffelall-purpose flour
1 Esslöffelchives chopped
1/8 TeelöffelEach salt and pepper
2 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

In medium mixing bowl beat together egg yolk and sugar. Using wooden spoon, stir in kernel and cream-style corn, flour chives, salt and pepper; mix well. In small mixing bowl, using electric mixer, beat egg white until stiff but not dry; gently fold into corn mixture. In 10-inch skillet heat oil over medium-high heat; drop batter by 1/4 cup measures into skillet, forming 6 equal fritters. Cook until fritters are golden on bottom, about 1 minute; using pancake turner, turn fritters over. Cook until golden on other side, about 1 minute longer.

[Weight Watchers New International Cookbook] Posted by Fred Peters.


Anmerkungen zum Rezept: