Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania Dutch Green Beans
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 ScheibeBacon diced
2 Teelöffelcornstarch
1/4 Teelöffelmustard dry
1 Esslöffelbrown sugar packed
Small onion, sliced
1/4 Teelöffelsalt
1 DoseCut green beans (#303)
1 Esslöffelvinegar
Hard cooked egg, chopped
die Zubereitung:

Cook bacon until crisp, remove from skillet. Add onion to 1 tbs. Bacon drippings, cook until tender. Blend in cornstarch, salt and mustard. Drain beans, reserving 1/2 c. Liquid. Stir in reserved bean liquid. Cook, stirring constantly until thickened and translucent. Blend in sugar and vinegar. Add beans. Heat through. Top with crumbled bacon and chopped egg.


Anmerkungen zum Rezept: