Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania Dutch Molasses Cookies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassemolasses
1 TeelöffelSoda; dissolved in:
1 Esslöffelwater hot
1/2 TasseLard melted
egg
1/2 cups sifted all-purpose flour (up to 2)
1/8 Teelöffelginger
die Zubereitung:

Place molasses in a large bowl, add soda which has been dissolved in water and melted lard. Mix well. Add slightly beaten eggs, sifted flour and ginger. Beat well. If dough seems to sticky & soft can add more flour enough to make a stiffer batter. Chill well. Roll out on a floured board, very thin, and cut into animal shapes (or use a round cutter). Bake 350 F. 10-15 minutes. 5 dozen very soft cookies. I make them big and cut them a little thicker.


Anmerkungen zum Rezept: