Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penuche
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
2 Tassebrown sugar
1 Tassesugar
1 Tassecream
1/8 TeelöffelBaking soda
die Zubereitung:

Melt butter, add sugars and mix. Add soda and cook to slft ball stage. Remove from stove and place in pan of cold water. When cool beat until stiff. Pour into buttered pan and cut in squares. Nuts may be added. This is a moulding fudge and makes nice Easter eggs or chocolate bars when covered with chocolate.

County, Oh

Originally published in Ohio State Grange Cook Book, 21st ed., Apr 1966. Compiled by members of the Ohio State Grange Home Economics Committee.


Anmerkungen zum Rezept: