Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepparkakor (Swedish Ginger Cookies)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemolasses
1/2 Tassesugar
1/2 Tassebutter
Egg well beaten
2 1/2 Tasseall-purpose flour Sifted
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelginger
1/2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Heat molasses in small saucepan to boiling point. The boil 1 minute. Add sugar and butter and stir until butter is melted. Cool. Beat in egg. Sift together flour, salt, soda and spices. Add to first mixture and mix thoroughly. Cover bowl tightly and chill overnight. Roll out a portion of the dough at a time on lightly floured pastry cloth. Roll out thin. Cut into desired shapes. Bake in a moderate oven (350) 6 to 8 minutes. Yield: 10 dozen cookies Note: The dough may be shaped into a roll and wrapped in waxed paper. Chill thoroughly overnight or longer. Slice thin and bake in moderate oven (350). These should be stored in an air-tight container - allow flavor to "ripen".


Anmerkungen zum Rezept: