Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | Egg whites, (large) |
1 | egg large |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | black pepper freshly ground |
1/2 Tasse | green bell pepper chopped |
1/2 Tasse | mushroom chopped |
2 | cloves garlic minced |
4 x ca. 30 g | Potato, cooked, cubed |
1. In small bowl, combine egg whites, egg, salt, and pepper.
2. In medium nonstick skillet, heat oil; add red and green bell peppers, mushrooms, and garlic. Cook over medium-high heat, stirring occasionally, 2 minutes. Add potato; cook until browned, about 2 minutes.
3. Pour in egg mixture; cook, stirring constantly, until eggs are just set, about 1 minute.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|