Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper and Sun-Dried Tomoto Gravy
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelonions diced
1 grossgreen pepper diced
red pepper diced
Fresh jalapeno pepper; diced
Cloves garlic; or more, minced
1 Teelöffeloregano dried
1/2 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelbasilicum dried
2/3 TasseSun-dried tomatoes
3/4 Tassewater
2 1/2 Soy sauce (doesn't say if it is Tsp or Tbs!)
3/4 TasseSeitan
Tomato
1 Tassewater
die Zubereitung:

from the Perennial Political Palate by the Bloodroot Collective

1) dice 1 medium onion, 1 large green pepper, 1 red pepper, and 1 fresh jalapeno pepper. Mince 2 or more cloves garlic.

2) saute the veggies in your favorite medium (water, stock, etc.). add 1 t dried oregano, 1/2 t ground cumin, and 1 t dried basil. "fry" until peppers are browned. Remove from heat and set aside.

3)place 2/3 c sun-dried tomatoes in a small pot. Add 3/4 c water, cover and simmer 5 minutes. Remove tomatoes, reserving liquid. Chop tomatoes and add to veggies in frying pan along with 21/2 soy sauce and the reserved tomato liquid. Dice 3/4 c seitan and chop 1 tomato. Add these to the pan, too, along with 1 c water. Cover and simmer 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: