Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Biscotti
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 Tasseflour
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelbaking powder
1/8 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelpepper
1/2 Tassebutter
1 Tassesugar
eggs
1 TeelöffelOrange Peel grated
1 1/2 Teelöffelvanilla
1/4 Teelöffelalmond extract
1 1/2 TasseWalnuts; lightly toasted
die Zubereitung:

Sift first 4 ingredients into a medium bowl. Mix in pepper. Using electric mixer, cream butter in orange peel and vanilla and almond extracts. Mix in walnuts. Add dry ingredients and mix just until blended. Cover dough with plastic wrap and refrigerate until well chilled. Preheat oven to 350F. Line two baking sheets with parchment paper. Divide dough into 3 pieces. Using lightly floured hands, roll each piece into 1 1/2 inch diameter log on lightly floured surface. Arrange 2 logs on one sheet, spacing 5 inches apart. Arrange third log on second sheet. Bake until logs are light brown, about 20 mins. Cool slightly on pan. Cut logs crosswise on diagonal into 3/4 inch wide slices. Turn cut side down on baking sheet. Bake until golden brown, about 15 mins. Transfer to racks and cool thoroughly. Store in airtight container.


Anmerkungen zum Rezept: