Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Biscuits
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 EsslöffelCoarse cracked black pepper
1/2 TeelöffelBaking soda
3/4 Tasseshortening
1 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Preheat oven to 450-500F. Sift 2 cups of the flour with the baking powder, salt, pepper, and baking soda into a bowl. Cut in the shortening with a pastry blender or fork, or work it in with your fingers. Add the buttermilk to make a soft dough, mixing just until the dough holds together. Flour your hands. Pull of a piece of dough the size of a biscuit and dip the wet edge into the extra flour. The roll or pat into a biscuit. Place slightly touching, on a lightly greased baking sheet. Bake until golden golden brown.

8-10 minutes. From Nathalie Dupree's "New Southern Cooking"


Anmerkungen zum Rezept: