Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Cabbage
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassecabbage shredded
2 Esslöffelvinegar
1 mittelShreeded Green Pepper
2 Esslöffelsugar
1 EsslöffelThin Sliced Onion
1/2 Teelöffelcelery seed
1 kleincarrot shredded
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

vinegar together in mixing bowl to partly dissolve sugar. Toss vegetables, celery seed, and pepper with sugar & vinegar mixture. Refrigerate for at least one hour to soften vegetables. Stir frequently. Cabbbage with a zesty flavor prepared with a sugar and vinegar sauce. Served most frequently with fish, chicken, and as a luncheon side dish. Stores well several days in a refrigerated closed container.

Serves [5]


Anmerkungen zum Rezept: