Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Jack Bread - 1 1/2-Pound Loaf
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseFlat beer
4 Esslöffelbutter
eggs
1 TasseMonterey pepper jack cheese; shredded
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsugar
3 Tassebread flour
2 TeelöffelActive dry yeast; preferably red star
die Zubereitung:

Makes 1 1/2 pound loaf.

Dump in bread machine in order recommended by manufacturer. It is recommended to add half the cheese at the beginning, with the eggs, and the other half at the beep for raisin bread setting.

This is great with chili. It always reminds me of football games. Rah! Rah!

>From Terry Ward's "Cheese Wine Bread", collected by Donna Rathmell German in The Bread Machine Cookbook V, A Nitty Gritty Cookbook, Bristol

page 58. Isbn 1-55867-093-9

Renamed for easier retrieval and formatted for MasterCook by Kathy Hudson <KHudson123@aol. Com>.

Compiled for sharing and Busted by Kathy Hudson on 12/02/97


Anmerkungen zum Rezept: