Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Jelly Mold
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(8-oz) cream cheese; softened
1 TasseHot pepper jelly; homemade if available
1 Esslöffelgelatin Unflavored
1/4 Tassemilk Cold
1/2 TasseBoiling milk
die Zubereitung:

Blend cream cheese until smooth. Add jelly and mix again. Soften gelatin in cold milk, then add boiling milk to completely dissolve gelatin. Add milk to cream cheese mixture and pour into 3-1/2 cup mold. Chill until set. Unmold onto serving plate and serve with Triscuits or favorite crackers.

This dip can be prepared in food processor, if available, and can be made one day in advance.

Linda Burrow Van Hook

(Mrs. Fred F.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: