Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Pork Baked Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Baking potatoes; scrubbed
2 Teelöffelbutter unsalted
3/4 x ca. 450 gPork tenderloins; cut into 1×1 inch thin strips
1 grossGreen or red bell pepper; seeded and cut into strips
1 kleinOnion; cut into thin wedges
1 TeelöffelDried basil leaves; crushed
1 TasseCan cream of chicken soup
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Prep: 10 min, Cook: 1:00.

Preheat oven to 400°F. Place potatoes in oven and bake 1 hour, or until tender. Melt butter in a heavy nonstick skillet over medium high heat. Saut, pork, in batches if necessary, until browned, stirring often. Transfer pork to platter and set aside. Add pepper, onion and basil to same skillet and saut, 3-4 minutes, stirring often, until vegetables are almost tender. Stir in soup and water. Bring to a boil. Return pork to skillet. Reduce heat to low. Cover pan and simmer 5 minutes, stirring occasionally or until pork is cooked throughout. Split potatoes open and spoon pork mixture over.


Anmerkungen zum Rezept: