Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Steak #3
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 EsslöffelFat or oil
1 1/2 x ca. 450 gRound steak; cut into 1/4" wide strips
1 1/2 TasseOnions thinly, sliced
1 Tassecelery chopped
1 x ca. 450 gCan tomatoes; cut in pieces
1 1/2 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffelsugar
bay leaves
1/2 TeelöffelLeaf thyme
3 grossBell peppers; cut into 1/2-inch strips
1 1/2 Esslöffelcornstarch
2 Teelöffelsoy sauce
1/4 Tassewater cold
die Zubereitung:

Heat oil or fat; brown meat strips quickly on both sides; remove meat from oil. Reduce heat; saut, onions. Return meat to skillet; add remaining ingredients except bell peppers, cornstarch, soy sauce and water. Let simmer, covered, for 30 minutes. Add bell peppers. Continue simmering 10 minutes more. Blend cornstarch, soy sauce and water in a small dish. Stir into meat mixture in skillet. Cook until mixture is thick and clear. Turn heat off and keep warm for serving.

flavor. Served over rice, it makes a lovely oriental dish. Serves 6.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: