Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Stuffed with Cous-Cous
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
green peppers
2 TasseCouscous
4 Tassewater
3 Teelöffelbutter
Tomatoes chopped
Scallions, bunch
salt
12 cheese sliced
6 Teelöffelsesame seeds
die Zubereitung:

Wash and halve peppers lengthwise, removing veins and seeds. Steam lightly and set aside. Cook cous-cous in water for 2-3 minutes; let stand for 10 minutes, then add butter, chopped tomato and chopped scallions. Mix well, salt to taste. Stuff cous-cous mixture in pepper halves. Covver each pepper with a slice of cheese, sprinkle sesame seeds on top and place in warm oven until cheese melts.


Anmerkungen zum Rezept: