Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper-Onion Relish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 LiterSweet green peppers (about 10 ), chopped
2 ca. 1 LiterSweet red peppers (about 10), chopped
1 1/2 TasseOnion (about 1 1/2 medium), chopped
4 TeelöffelMixed pickling spices
Hot chili peppers
1 1/2 Tassesugar
4 Teelöffelsalt
3 1/2 Tassevinegar
die Zubereitung:

Cover chopped vegetables with boiling water; let stand 5 minutes. Drain. Cover again with boiling water and let stand 10 minutes. Drain. Tie pickling spices and hot pepper in a cheese cloth bag (Note: I'd be inclined to use more, and add them chopped, with seeds, to the other vegetables.) Add spice bag, sugar, and salt to vinegar; simmer 15 minutes. Add drained vegetables and simmer 10 minutes. Remove spice bag. Bring to a boil. Pack hot into hot jars, leaving 1/4 - inch headspace. Adjust caps. Process 15 minutes in boiling water bath.

Per serving: 1305 Calories; 0g Fat (0% calories from fat); 1g Protein; 355g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 8543mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: