Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper-Rubbed Pork Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelsalt
3/4 TeelöffelCoarsely crushed black pepper
3/4 TeelöffelCoarsely crushed white pepper
1 grossPinch cayenne
2 Teelöffelcoriander seeds ground
Cloves Garlic finely chopped
2 Esslöffelolive oil
Pork loin chops, 3/4 inch thick
die Zubereitung:

Heat broiler. Stir together cumin, salt, black and white peppers, cayenne, coriander, garlic and olive oil in small bowl until well mixed. Rub on both sides of chops.

Broil pork chops 3 inches from gas broiler or 1 1/2 inches from electric broiler, turning once, until crispy on the outside and still slightly pink near bone, about 15 minutes total cooking time.


Anmerkungen zum Rezept: