Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppercorn-Sour Cream Mashed Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grosspotatoes white
1/2 Tassesour cream
6 EsslöffelButter melted
2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Peel the potatoes and cut into quarters. Put into a pan and cover with water. Bring to a boil, cover and reduce the heat. Simmer about 15 to 20 minutes, or until the potatoes are tender.

2. Drain the potatoes in a colander. Put into a large bowl and mash with the sour cream, butter, pepper and salt. (You can use an electric mixer or potato masher.) Serve hot.

MsRooby@sprintmail. Com


Anmerkungen zum Rezept: