Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Beef
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 black pepper coarsely ground
1 TeelöffelCardamom optional
(up to)
5 x ca. 450 gBeef brisket
2/3 soy sauce
1/2 Tassevinegar
1 EsslöffelTomato paste or ketchup
1 Teelöffelpaprika
Cloves garlic crushed
die Zubereitung:

Combine pepperr and cardamom and spread evenly on sheet of waxed paper. Press beef firmly over the mixture; press down; turn over. With heel of hand, press pepper mixture firmly down into the meat. Use all of pepper. Combine rest of ingredients and put in a plastic bag with beef. Tie tightly. Put in dish and leave overnight. Remove meat from marinade and wrap securely in foil. Put in shallow pan and bake at 300 for 3 hours.

Mrs Mack Hall (Virginia)

Helena, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: