Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Beef Dip
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dip
8 x ca. 30 gcream cheese
1/2 Tassesour cream
2 Esslöffelmilk
1/2 Tassebell pepper finely chopped
2 EsslöffelDehydrated minced onion
1 Teelöffelgarlic salt
1/4 Teelöffelblack pepper
1 Packung(3-4 oz) thin-sliced beef; finely chopped
Topping
1/2 Tassepecans chopped
1/2 Teelöffelsalt
2 EsslöffelButter or margarine, softened
die Zubereitung:

From the kitchen of Kay Wellbaum, Waco, Tx Cream the cream cheese, sour cream and milk together until smooth. Add the other ingredients and stir until well mixed. Pour into a baking dish. Mix the pecans, salt and butter together and spread on top of the dip. Bake at 350 for about 20 minutes. Serve warm with crackers, chips and fresh vegetables. George McTyre, Baylor University, Waco, Tx

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: